søndag, oktober 21, 2018

Robert Dyrnes samlede verker mellom to permer

Som tittelen antyder har Robert Dyrnes satt sammen en oversikt over hva han har gitt ut av utgivelser de seneste 26 årene. Rett og slett imponerende. Boken blir ikke mindre imponerende av at det ligger ved en Pussycats singel med tidligere uutgitt materiale! Singelen kommer i tre forskjellige cover varianter i stil med hvordan slikt foregikk i gamle dager (les 1960-tallet i dette tilfellet). Dette er pliktkjøp for alle som elsker Pussycats eller som er levende opptatt av hva Dyrnes har gitt ut av rariteter.

Her er hovedpersonens egne ord om boken;

"Morsomt at litt tull og tøys i ungdommen nå ender med bokutgivelse!

Det er nå drøyt 26 år siden vi ga ut Pølsemakernes "legendariske" kassett "Siste Skrik", med påfølgende kassetter med bandene Fritt Fall og Schizofren Lakris Paranoia. I 1996 fikk jeg for første gang penger igjen på skatten, noe som resulterte i vinylutgivelser med de nevnte bandene. Ikke spesielt pene, ikke spesielt bra og i meget begrenset opplag. Men veldig morsomt!

At det skulle bli starten på langt over 100 forskjellige utgivelser i alle formater og totalt over 60 000 fysiske plater - det er helt vilt! Nå har jeg samlet all info, bilder og anekdoter om alle disse utgivelsene mellom to permer. 230 sider galskap. Boken lages i et meget begrenset opplag og gis ut 1. desember og kan nå forhåndsbestilles her!"