tirsdag, oktober 23, 2018

Nødutgangfestivalen 2018


Nå nærmer det seg årets største begivenhet på musikkfronten i Bodø. I år som alltid har Nødutgangfestivalen en fin miks av lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Noen er gamle kjente som har spilt på festivalen før, som Void Of Voices og Famlende forsøk. Andre kan man si endelig står de på plakaten som Skolopender og Next Life. Og til slutt må man si at det er flere overraskelser her, men størst er muligens Russiske Yat-Kah og Oslobaserte Sanae Yoshida, for å ha nevnt noen.

Som vanlig er det mer beskrevete blad kombinert med topptunge navn som burde være kjent langt utenfor kretsen av det faste publikummet til festivalen. Her ligger det virkelig an til å få seg mange store opplevelser og oppdage nye artister. Det er rett og slett bare å glede seg vilt og uhemmet og få med seg alt i løpet av de tre dagene festivalen går av stabelen.

I år som mange ganger før har de også en mer seminar lignende del. I år er de selveste Chris Cutler (kjent fra band som Art Bears, Gong, Henry Cow, Pere Ubu mm!!)som skal instruere ett tangentbasert orkester bestående av seminardeltagerne. De åpner siste dag og kan fort bli en liten rosin i pølsa og en finfin mulighet for både ferskinger og etablerte musikere til å få utfordret seg selv å få en nærgående møte med en av de største innen mer avant garde orientert rock.

Billetter kjøper du her.