torsdag, november 16, 2017

The Slaughter Slits - Ripped, Raped And Torn Apart (album anm.)

Soloprosjektet The Slaughter Slits omtaler sin musikk som blacktronica. Det namedroppes navn så forskjellige som Nine Inch Nails, Aphex Twin, Ministry og Slayer som sterke innvirkninger til at musikken har blitt som den har blitt. Oppi her kunne godt navn som Peace, Love And Pitbulls og Front 242 også vært nevnt. Musikken er, kort fortalt, rytmisk, elektronisk, industriell og har noen diffuse røtter mot hardere metal. 

Til tross for det har debutalbumet "Ripped, Raped And Torn Apart" sterkest røtter i electronica, eller blacktronica om man vil. Dette er svart som natten og perfekt for enhver skrekkfilm av Saw sorten. Etter debuten med en låt på samleren "We Are Hello" har det vært tyst som graven fra prosjektet. Nå er det heldigvis tilbake, mørkere, mer rytmisk og om mulig enda svartere enn natten.

Slaughter Slits omtaler også musikken sin som electrometal. Det kommer sterkest fram på de låtene hvor hans gamle band Garlik De'th er medansvarlige for sluttresultatet. At også hans gamle band The Nomad Nipples dukker opp i en annen låt svekker absolutt ikke sluttresultatet. Det utvider og gjør albumet akkurat nok variert, slik at lytteren blir holdt på tå hev. Dette er musikk hvor foten går på høygir hvis du har ett fnugg av rytmisk sans i kroppen, samtidig som ørene fores med såpass mye snacks at hele albumet kan oppsummeres som en selvfølge på enhver halloween fest herfra og til evigheten.

Albumet ble sluppet på verden 12 november i år, foreløpig bare som strømming/ nedlasting, men håper virkelig noen tar mot til seg og utgir dette i fysisk format snarest mulig. Såpass fortjener Verden. De som kjøper albumet på Bandcampen får med seg to ekstra bonuslåter!!