fredag, november 04, 2011

Nye (mer eller mindre) støy utgivelser

I ly av Bergen støy festival kom det ut en kassett som de fleste støy interesserte bør legge merke til. Mens Jazkamer gjorde en konsert i metal utgaven, ble det lagt ut for salg 10 eksemplarer av "Metal Music Machine 27.10.11: Rehearsal Tape / Live In The Bunker". Disse ble selvsagt revet vekk og er utsolgt. Så nå er det bare å håpe at en barmhjertig sjel i det minste ripper kassetten og legger den ut til nedlasting på en blogg etsted der ute.

Kjetil Hanssen ga ut kassetten "Krematorium" i 10 eksemplarer, han også. Den ble utgitt på hans egen label Tape Rape. Samme selskap ga også ut NERVØS! sitt album "Rancid Jissom" i et begrenset opplag på 50 eksemplarer. Begge kom ut 3 november og er definitivt morgendagens samleobjekter. Som om ikke det var nok så ga samme selskap, på samme dato ut en kassettsingel med den sveitsiske multikunstneren Sudden Infant, som hadde tittelen "Skin" (i 100 eksemplarer)

Kassettkultur har nettopp sluppet en ny kassett med Linn Halvorsrød som har fått den klingende tittelen "The SunRoad Track Zero 1 2 3 4ever Tape". Begrenset opplag av 50 eksemplarer. Snart kommer det kassetter med Alexander Rishaug, nye remixer fra Conrad Schnitzler & Bjørn Hatterud sitt "Hirschgebrüll" album og en trippel kassett med Jazkamer – Metal Music Machine......