fredag, november 04, 2011

Noe av det som skjer i helga.

På Nygårdsjøen i Gildeskål kommune arrangeres det en metalfestival hvert år på denne tiden, kalt Mørketidsrock. I år er det i morgen det skjer. Først for de under 18 år fra kl 14:00. Deretter senere på kvelden for de med lovlig tilgang til alkohol fra kl 20:30.

Av artistene i år kan det nevnes at Trial By Fire, Roadburn, Fastlane Flower og Third Brigade spiller både over og under 18 år, mens Heavy Duty kun spiller under 18 og Gabriel kun spiller over 18 år. En meget bra line up som absolutt viser hva som rører seg på den norske metal scenen i 2011. Er jo helt utrolig at noe slik kan oppleves på en plass med knapt 250 innbyggere, desto viktigere at man støtter opp om tiltaket så det kan fortsette i mange år til.

Duel In The Sun kommer med sitt debutalbum i dag og feirer det med releasekonsert på Byscenen i Haugesund i morgen. Albumet blir utgitt som LP, CD og som Mp3-streaming. I vår fikk bandet en radiohit med singelen "Smile Again". Bandet følger nå opp med en fullengder med catchy powerpop. Billetter kan man kjøpe her.

Toft Festivalen 2011 går av stabelen på Revolver i Oslo i morgen fra 21:00, etter ett års pause. Årets artister er;
Altaar har vært i studio den siste tiden og gjør sin første spilling siden Infernofestivalen tidligere i år og trolig blir dette siste sjanse for å høre doom bandet i 2011.

Oma er helsvart doom en plass mellom Electric Wizard, Mayhem og Burzum. Over dette laget spyr vokalisten ut demoner i intensitet og angst.

This Is Music Inc slapp tidligere i sommer albumet "Krasnapolis" albumet. Den fikk Groove.no til å gå i fistel, gi den 6 av 7. Skranglerock i særklasse med andre ord.

Epikurs Euforie er psykedelia som ofte beveger seg i kryssningspunktet mellom støy og rock, og kan forventes å presentere hva som helst. Antall bandmedlemmer er enda ukjent, og om de vil spille noen gamle slagere er høyst usikkert.

Fistegrateng er et band arrangøren ikke vet noe om og som ser ut til å være imun mot å bli funnet med ett google søk, så her er det bare å møte opp og la seg overraske. I tillegg til artistene vil DJ Tyldentoft spille slagere og det som burde vært på Top of the pops.