onsdag, mars 09, 2016

Nytt(ige nyheter)

Kvelertak kommer med nytt album i mai i år (det burde glede de fleste). Nattesferd slippes 13 mai i svart vinyl, gjennomsiktig blå vinyl og i krystal klar blank vinyl. Alle tre utgavene er det nå mulig å forhåndsbestille her. Er du av de som ikke er helt overbevist om at du må ha albumet slippes det i nærmeste framtid en digital singel med navnet "1985". Albumet er forøvrig spilt inn live i studio. I april vil de forøvrig turnere USA på kryss og tvers. Datoer kommer senere.

Telemark kammerorkester ga tidligere i måneden ut sitt femte album; Tapestry. Det albumet inneholder syv verker av komponister fra nyMusikks komponistgruppe, dirigert av orkesterets kunstneriske leder Lars-Erik ter Jung. I CDens heftet får man grundig informasjon om bakgrunnen for prosjektet, bl.a. gjennom en samtale med alle komponistene.

Popjazz orkesteret LEO eller Love Exit Orchestra om man vil, slipper sin nyeste singel "Don´t Get Me Wrong" digitalt i morgen 10. mars.

Når dette leses har The Dogs tatt turen innom Big Dipper i Oslo og spilt inn sitt nye album som slippes senere i år. Bandet og Big Dipper har hatt et nært forhold helt siden bandet tusla inn dørene med den første sjutommeren deres i 45 limiterte eksemplarer for snart 5 år siden, og frem til de for 2 måneder siden hadde et eksklusivt førslipp av fjerdealbumet «Swamp Gospel Promises» i butikken like før jul. Første sjangs til å se dem i live igjen er;
22 april, Blårock, Tromsø
23 april, Berg Tre Scene, Bjerkvik

Første låt fra det kommende Tante Grusom debutalbumet er sluppet.