torsdag, mars 10, 2016

Blues For The Red Sun #3

I morgen er Tromsø byen å være i og Driv er stedet det skjer. De tre bandene HeaveBlood & Die, Red Mountains og Hjortene setter hverandre stevne. Vi snakker her om plateselskapet Blues For The Red Sun sin tredje konsertaften.

I følge presseskrivet fremfører Trondheimsbaserte Red Mountains «...seig, psykedelisk stoner rock.» Debutalbumet ”Down With The Sun” ble sluppet på vinyl i september fjor på det Berlin-baserte plateselskapet Nasoni Records. I 2015 spilte de på Urørtscenen under Pstereofestivalen, og albumslippet har blitt fulgt opp med en godt besøkt Norgesturne. Red Mountains er allerede i gang med innspilling av album nummer to og slipper første singel i første del av 2016.

Tromsøbandet Heave Blood & Die følger opp med «...mørk, tung og seig doom...» Bandet har allerede rukket å spille en rekke konserter i Tromsø og som vinnerne av fjorårets Rock Mot Rus på Andøya, spilte de også Buktafestivalen og Aronnesrocken i Alta. Bandet har vært i studio og har i følge velinformerte kilder et knallalbum i ermet. Det albumet blir sluppet i mai på Blues For The Red Sun labelen.

Til sist kommer danske Hjortene som har to mindre utgivelser bak seg og et debutalbum snart ute. Sistnevnte som splitt med President Fetch