tirsdag, mars 19, 2013

Forhåndsbestilling av Platesamleren 114

Prressemelding fra Platesamleren;

Da har det allerede gått et halvt år siden forrige Platesamleren. Og det er med stolthet og glede vi kan meddele at utgivelse nummer 114 er rett rundt hjørnet. Filene er oversendt trykkeriet, og ferdig blad forventes klart til platemessa på Rockefeller den 6.april. Så de av dere som skal dit, må gjerne plukke det opp der. Har dere ikke mulighet til det, byr det seg en ny sjanse på messa på Folkets Hus (også det i Oslo) den 27.april.

Dere andre kan få det tilsendt ved å sette inn kr 130,- på konto 6074.12.53588 (porto på kr 30,- er da inkludert i prisen) så sendes det fortløpende ut i uke 15 og utover (altså etter den 9.april). OBS! Husk å sette navn og adresse på innbetaling når dere benytter papirgiro. Det var det nemlig to som glemte forrige gang.

Bladet er på 104 sider. Selvfølgelig i farger, og inkluderer materiell og diskografier med: Suzi Quatro - Peter And Gordon - Fairport Convention - The Jet Blacks - VidarSandbeck - Nutz og Deep Purple. Samt stoff om Tom Petty, Led Zeppelin, Keith West m.m.