tirsdag, april 11, 2023

The Cut reutgivelse og remix med mere

På førstkommende fredag gis det ut to nye The Cut album! Det vil si det ene er en reutgivelse av debutalbumet, som nå kommer med bonus LP med rariteter. Begge på farget vinyl. I tillegg kommer det et remixalbum.

Det hele tyvstarter i morgen med at Polardegos sin remix av The Cut låta « Supernatural Conspiracy», som i Polardegos versjonen heter «Konspirasjon (Supernatural Conspiracy remix)», slippes. Forfatter Torgrim Eggens gamle band blir kuttet opp og satt sammen igjen av samplepunkerne Polardegos, med Jørgen «Joddski» Nordeng og Hánná Rein (Biru Baby) i front. Bandet som har herjet Norge siden 2020.

I den forbindelse melder Eggen at «Konspirasjon» er «...et produkt av fatlagring og fem tiår med musikalsk innovasjon. 1981 var en kanonårgang i Bordeaux, og konspirasjonsteorier er heller ikke blitt mindre hotte med åra. Låta er å få på albumet «Some Like It Cut».» Et album som inneholder åtte remixer i tillegg til Polardego sitt bidrag. 

Begge albumene gis ut av platebutikken Big Dipper i Oslo, der det vil bli markert med Joddski som «ordstyrer» og utvalgte medlemmer fra The Cut. De stiller sine penner til disposisjon for de som ønsker å få platene signert. Mer info på eventen. Absolutt verdt å få med seg.