tirsdag, september 14, 2021

Erling Ramskjell & Eva Trones er ute med singel førstkommende fredag!!!

Kanskje ikke en bombe at Erling Ramskjell slipper en singel fra hans kommende duetalbum, men denne er så vakker at den vil smyge seg inn i hode og teppebombe alt annet som måtte svirre der inne. Deretter er det bare deg og denne vakre, skjøre duet balladen. 

En smuglytt senere er de fleste henfallent til å nynne på den, ubetenksomt og henført. Det er en låt som er hånd i hanske for radio og til hjemlig kos. En låt som virkelig får fram Ramskjell sitt talent og Eva Trones som den perfekte duetpartner. Hun har da også utmerket seg som duetpartner i lag med bl.a. Terje Nilsen, og på Ramskjell sitt album "Avvikerike", samt som soloartist. 

Ramskjell er artisten som tidligere var kjent som Æ (inntil en dagligvarekjede "stjal" artistnavnet) og bare som Erling. Før det i band som Ada vada og Schtimm for å nevne noe. En uhyre talentfull artist som virkelig fortjener din oppmerksomhet. Sjekk hans katalog på en strømmetjeneste nær deg, og husk å sjekke ut "Lat som" på fredag 17 september.

Singelen og det kommende duetalbumet utgis av Westergaard Records. På platen har Ramskjell med seg Min-Ensemblet (strykere) Kåre Riibe Ramskjell (tangenter) Hallstein Sandvin (trommer og perkusjon) Are Simonsen (produsent og gitar) og Trond Viggo Solås (kontrabass).