tirsdag, mai 14, 2019

Nytt(ige nyheter)

Cold Mailman er tilbake med sin første utgivelse på fire år. Samtidig har de hatt ett besetningvalg, selv om musikken er en klar videreføring fra dengang da.

Prelistening av Darkthrones nye album på Kniven 29. Mai! Mer om det her.
Æsthetica startet våren 2016 på låten som utgjør hele albumet. Azuren er altså en låt på 50 min. En klar videreføring av «Sonorous Æon», men med høyere topper, dypere juv og tid for refleksjon. Albumet er sluppet.

Crustpønkerne i Agenda er klar med «Suffer» på Fysisk format. Låta er hentet fra albumet «Apocalyptic Wasteland Blues», som vil være tilgjengelig 23. august 2019.

Venner har nettopp sluppet ny singel «KULT».

SWAMPS UP NOSTRILS har endelig fått ut sitt album «Pronoia». Et album som ble innspilt i spennet 2007 til 2012, med planlagt utgivelse i 2012. Det skjedde ikke. Men nå har Mahorka gitt ut albumet.

Platemesse i Oslo 1. juni. Event her.

Mad King Edmund er ett nytt band med den norskamerikanske låtskriveren Ed Pettersen, haldenseren Espen Holtan og finnmarkingen Alexander Lindbäck. Singelen "Repo Man" er sluppet og debutalbumet "Best True Stories" kommer etter den 7. juni i år.

Beachheads har sluppet en ny single «Death of a Nation». I den forbindelse er vokalisten intervjuet borte hos Evig lyttar.

MoE sin debutsingel «Eyes / Lies» er endelig sluppet digitalt på bandets Bandcamp.

Oslo Beikmørke kjører på med psykedelisk noiserockextravaganza! på Blitz på nasjonaldagen. 75% av Oslo Beikmørke spiller i Underworld Of Disease, et støyprosjekt tilknytta Hausmanias mørke kjellerlokaler. Izakaya Heartbeat er en annen bråkete gjeng fra Oslo som blir med på moroa. Noiserock deluxe! Monomort er soloprosjektet til Hausmanias egen støyguru Morten Minothi Kristiansen. Så da er altså programmet for det eneste du trenger å vite om fredag 17.mai klart. Flagg brennes i døra – velkommen! Inngang fra 20:00

Dagen etter er trønderne i Red Mountains å se på Parkteatret i Oslo, som oppvarming for amerikanske Elder. En aften viet til blytung metal, til fengende og catchy melodier til progressive vendinger hele veien. Absolutt det rette å gjøre dagen derpå. Event finner du her.

Rags & Feathers kommer med sin hyllest til Leonard Cohen i form av debutalbumet «Sleepy Golden Storm». Det kommer kun fysisk som CD 25. mai 2019. Karmøybandet ble startet i 2016, og er oppkalt etter ett fragment i Cohens kjente låt «Susanne». Utgivelsen blir etterfulgt av en turne.

UAAR med video på tittellåten, fra deres ferske EP «Piskeslag».