onsdag, april 24, 2019

Nytt(ige nyheter)


Dødsmetalbandet Deception slipper sitt tredje album; "Grimalkin" 26. april i år! De var tidligere kjent som Art of Deception, og har nå kuttet ut kunsten i bandnavnet, og er blitt mer aggressive enn noensinne! Deres andre fulllengder "Path of Trees"fikk gode anmeldelser, og deres nye album rapporteres og være enda hvassere, så nå er de klare for å storme inn i det internasjonale dødsmetall-markedet. Vokalisten fikk en gjesteopptreden på Inferno festivalen på ei låt med Bloodbath.

Den svært så aktive duoen NegativeØhio har sluppet singelen The BMI Bandit vs. The Yoga Warrior for Omnivore of the Year 15 april.

5 april kom det ut en splitt 7"EPCake Soda, i Florida, som er Co-utgitt sammen med fire andre selskaper med Monochrome Nausea fra Norge på den ene siden og Japanske Sete Star Sept på den andre. Vi snakker her grindcore av ypperste kvalitet. Gratis nedlasting på bandcamp, men kjøp vinylen, det fortjener de som står bak dette monstret av en EP.

Adrian Cox & Lys Assia ute i mai. Tittelen er blitt satt til intet mindre enn «Lime, Prednisolon & Ding Ding Hao (Short Music Vol II)»! Albumet inneholder 29 korte komposisjoner som er titulert fra A til Å.

Publiners er tilbake etter litt over ett års pause. Det feirer de med å slippe sin nye låt «Albert» som er om/ide fra den ikke ukjente barnebok/barne-TV figuren Albert Åberg. Nytt album slippes over nyåret 2020 og til da blir det noen utvalgte konserter og noen flere singler for å øke fokuset på det kommende albumet.

Strangerous sitt debutalbum «Ascedant Abyss» kommer 31 mai på Dirt Records. Samme selskap distribuerer NXP sitt nye album «In The Path Of Destruction» som kommer i begynnelsen av mai.

Sibiir er klare for årets Wacken!

Darkthrone med nytt album 31 mai. Det har fått tittelen «Old Star».

Einar Stenseng har nettopp kommet med sitt tredje album "Stenseng" (19 april). Albumet er ute nå og turneen starter i dag:
24/4: Blå, Oslo (oppvarming for MarissaNadler)
25/4: Kafé Hærverk, Oslo
26/4: Vaktbua, Kristiansand
28/4: Lundetangen Pub, Skien
2/8: Audunbakken-festivalen, Disenå

Fredrikstad baserte Hoppla hesten records kom 20 april med ett samlealbum basert rundt bandet Buzzdriver. Dette var en «supergruppe» fra Fredrikstad, og besto av medlemmer fra Blodstrupmoen, HRPS og Elmon m.fl. De eksisterte fra 2014 til de ble oppløst i 2017. Da hadde de sideprosjektet nesten fått gjort ferdig sitt debutalbum, som Verden nok aldri får høre. Bandet var inspirert av 1990 tallets grunge og fuzzpop. Nå har de inspirert ett knipe band til å spille inn debutalbumet som aldri kom, og som har fått tittelen This is The Band That Never Was. Albumet er utgitt digitalt og som en limited kassettutgivelse i 50 eksemplarer. I tillegg er det laget ett 20 siders hefte i 50 eksemplarer om utgivelsen og bandet.

I slutten av mars kom den Bergenske trioen Trojka ut med albumet «Tre ut». Vi snakker her om en rolig og harmonisk prog plate med fushion tendenser fra det blomstrende progmiljøet fra Bergen.

Ryktene vil ha det til at Golden Core er ferdig med å spille inn nytt album.

Mork kom med albumet Det svarte juv 19 april.

Bokassa kommer med nytt album «Crimson Riders» 21 juni. Første singel «Mouthbreathers Inc.» ligger allerede på strømmetjenester. Forhåndsbestilling kan gjøres her

Hudkreft spiller på Blå 25. Mai

4 mai kommer «Schtøgg Skive» ut, og det er Tottal tømming som står bak den. Utgis på CDr (med bonus låt, 90 eksemplarer), kassett (kun 10 eksemplarer) og strømming.

«Carving The Voices» er tredje singel fra det kommende albumet til Gaahls WYRD, som er ute 31 mai.