fredag, september 21, 2018

Div artister – 2018: Pønk i Norge (album anm.)

Så er den nye satsingen til Fuckin North Pole Records klar. Fra i dag er den i butikkene. Vi snakker her om samle LPen (også på strømmetjenester) «2018: Pønk i Norge». Vi snakker her om en landsomfattende pønk samler og ikke bare for NordNorge som er tilfellet med «Bærre på jævel» serien, men denne nye serien er bygd litt over samme lest, da de samme folkene står som utgiver, lager cover, hefte og mastrer.

Innholdet er nok også like variert som nevnte serie, da man får ett innblikk i hva som rører seg i Norge i det herrens år 2018. Her er alt fra skapønk til hardcore innom poppønk osv. Her er uutgitte låter og låter man har hørt før (hvis man er svært oppdatert på hva skjer på denne fronten). I det hele så skal det godt gjøres å spille igjennom denne 19 låter lange langspillplaten uten å finne noe man liker. Her spretter det opp gullkorn etterhvert som stiften får rase framover.

Det er urettferdig å nevne noen da dette spleiselaget er samlet i ønsket om å vise hva som skjer på pønkefronten og således skal hver og ett band ha sin ære for at platen er kommet ut. Dette er en ypperlig måte å holde seg oppdatert og finne akkurat dine favoritter og lete videre i de respektives kataloger etter mer kvalitetspønk som passer akkurat dine øreganger.

Platen er et spleiselag da hvert band har betalt x antall kroner for å få sin lå med. Til gjengjeld får de hver sin bunke plater for bidraget. På det viset har de fleste råd til å få vist seg fram for nye ører. Får virkelig håpe dette prosjektet blir en suksess og at det kommer ett lignende album til neste år, og årene deretter.

Platen kommer i 100 eksemplarer med farget vinyl (halve er grønn og andre halvdel er rød) og deretter i flunkende flott svart vinyl. Snart utsolgt fra selskapet allerede før utgivelsesdato så her bør man kjenne si besøkelsestid å kjøpe raskt som bare f....

PS Coveret skaper reaksjoner. Her er en sak om det fra NRK.