onsdag, november 15, 2017

Konsert og plateslipp i Bergen i morgen.

Arrangørene Utmark og nyMusikk Bergen har gleden av å presentere en kveld med to konserter: Bandene er Detblirværre og Yer Olde I/O.

Bandet Detblirværre ble dannet i 2012, og har siden da eksperimentert med kombinasjoner av frijazz, punk, no-wave og improvisasjon. Denne kvelden utgir de sitt debutalbum ”Fjellpönk” på vinyl (200 eksemplarer) og digitalt og spiller i den forbindelse sin første konsert på en lengre skandinaviaturné. Forvent en heftig, energisk og kompromissløs konsert av kvartetten; Sjur Vidar Lilleås (trommer) Jonatan Uranes (bass/elektronikk) Tobias Pfeil (gitar/vokal) Jonas Flemsæter Hamre (saksofon/elektronikk).

De fleste i Yer Olde I/O har spilt sammen før, men ikke akkurat i denne konstellasjonen. Denne utgaven av orkesteret, bestående av Knut Vaage, John Hegre, Kjetil Møster og Jørgen Træen debuterer på Landmark. De involverte er kjente navn fra grupper som Datarock, Jazzkammer, BIT20, Noxagt osv. Hva de kommer til å finne på denne kvelden er ikke godt å si, men mye tyder på at det blir improvisert.

Dørene åpner kl.20:00 - Konsertstart kl.21:00, på Landmark i Bergen 16 november 2017
CC: 100,-/ 50,- (for medlemmer nyMusikk og BorealisListening Club).
Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall og studenter ved KMD UiB.