onsdag, oktober 25, 2017

Nytt nummer av Blackmoon ute nå!

Det er alltid like hyggelig med ett nytt nummer av Blackmoon rock & prog magasin. Denne gangen er det jubileumsnummer i og med at det er deres tyvende utgave. Vi gratulerer.

Opp igjennom har de justert og forandret på layouten, men hele tiden holdt en gjenkjennelig stil. Så også i jubileumsnummeret. Innholdet har hele tiden vært på et fokus på rock med ett ekstra sterkt sideblikk mot prog. Norsk som utenlandsk. Så også denne gang. Noe av det mest spennende er at de slipper til ukjente band og artister (i hvertfall utenfor deres respektive nærmiljø).

Denne gang byr de på stort oppslag om Bjølsen valsemølle som har eksistert siden 1975 og ennå holder på. I tillegg til artister som Wasa Band, New Age Disco Boys og Astrovagant er det en større sak om det relativt nystartede selskapet Rob Mule Records og en høyst personlig rapport fra Kaffi kontoret. I utenlandskavdelingen er hovedfokuset på Steven Wilson, supergruppen Prophets Of Rage, Nad Sylvian mm.

Som vanlig også en del konsert og plateanmeldelser. Og som vanlig er dette en selvfølgelighet for alle som vil holde seg orientert om hva som skjer i inn og utland. Løp og kjøp.

Finner du ikke bladet i ditt lokale vinylutsalg så invester i et abonnement. Sjekk ut den muligheten her