onsdag, april 05, 2017

For The Love Of Ivy – EP (anm.)

Av og til dukker det opp nye navn som man lurer på hvor langt vil disse nå, for dette går det da ikke an å ikke like? Oslo trioen For TheLove Of Ivy er definitivt et av disse ytterst sjeldne nye navnene. Skriv det opp med en gang for disse kommer du til å høre mer fra.

Førstkommende fredag gir de ut sin selvtitulerte debut EP på 7'' vinyl (kom på strømmetjenester sist mandag). Den er en selvfølge i enhver platesamling som er i nedslagsfeltet fra psychobilly til utagerende punk. Den spruter avgårde på 33 revolusjoner i minuttet og svir vekk ethvert savn etter Cramps og dets like.

De startet opp som et tributeband for Cramps og har spilt en del GunClub covers også, men har nå skrevet egne låter som låter friskt, freidig og frekt, sånn som Cramps gjorde i sine velmaktsdager. Her må det legges til at de definitivt ikke er noe kopi av Cramps, til det er låtene deres for distinkt deres egne, men ånden lever i beste velgående. Dette har de klart etter kun to års eksistens og allerede blitt en del av talk of the town i Oslos musikkmiljø. Det er ikke noe rart når man hører denne EPen.

Her bør du vite din besøkelsestid å bestille den fra din vinyl langer snarest, eller stå klar når denne åpner dørene fredags morgen. Denne vil du angre dypt og inderlig på hvis du går glipp av. Her snakker vi om en kommende klassiker, garantert.

De spiller her de nærmeste dagene;