torsdag, april 06, 2017

Bærre på jævel VOL 2 kommer i august

Samleplate nr. to i serien Bærre på jævel – NordNorsk pønk vil bli utgitt 25 august i år. Men allerede nå er det mulig å forhåndskjøpealle de forskjellige utgavene.

Først og fremst er det den eksklusive grønn/svarte splattervinyl (se bilde) utgaven som kun vil bli tilgjengelig via crowdfoundingen som det haster hvis du vil ha alle utgavene. Den vil ikke bli solgt over disk, kun igjennom forhåndsbestilling. Det samme gjelde de fem eksemplarene av test pressingen. Test press er kun tilgjengelig i den dyreste og mest eksklusive pakken, men da får du til gjengjeld alle fire mulige utgavene. De to utgavene som blir solgt over disk er på hhv svart og gul vinyl.

På platen får du servert 18 band, her finnes klassikere med med kjente og kjære band, men også mange band og låter som aldri før er gitt ut. Som med VOL 1 en fin blanding av de som klarte å få gitt ut sin musikk og de som ikke kom så langt, men ikke desto mindre er alt innholdet av historisk og musikalsk verdi. Dette er en kulturskatt av en plate! Alle utgavene vil forøvrig inkludere et A5 hefte med informasjon om alle bidragsyterne, litt bilder osv. da ikke alle er like familiær med alle bidragsyterne. Det er også viktig da hele prosjektet er for å dokumentere for ettertiden hvilken rik pønk flora det har vært her oppe, i over halvparten av Norges overflate.

Alt av inntekter fra crowdfounding/platesalg går til opptrykk av plater og realisering av prosjektet. Blir det noen kroner igjen vil disse bli spyttet inn i VOL 3. Sitter du på opptak som du mener burde vurderes til neste utgave? Ikke nøl med å ta kontakt med de som driver prosjektet her og/eller her.

Platen vil inneholde følgende artister/låter:
Side A:
1. Per Ivars Orkester (Tromsø/Oslo) - Suck The Pig
2. 666 (Tromsø) - Smerten
3. Revoltage (Berlevåg/Vadsø) - Kjøttkaka
4. Skjit-Lars (Bodø) - Verrückt In Der Kontrol-Zentrale
5. Barn Av Regnbuen (Harstad) - EDB og data
6. Ræva Rockers (Sandnessjøen) - D-Dans
7. Slog (Svolvær) - Join In
8. Spønk (Vadsø) - I skyggen av et tre
9. PLX 15 (Bodø) - Midnattsbarn
Side B:
1. Diddy Wah Diddy (Tromsø/Nordreisa) - Zombie Sex Machine
2. Farout Fishing (Tromsø/Kabelvåg) - Farout Fishing
3. Norzink (Hammerfest) - Æ hate turistan
4. Wægg (Bodø) - Silda i Hopen
5. Ariske Maur (Hamarøy) - Åndssvak terror
6. Bollox (Vardø) - Hellraisers
7. Politisk Avfall (Bodø) - Knut Hamsun
8. Terror For Jesus (Bodø) - Kick
9. Panicaragua (Mo i Rana) - MTV fobi

VOL 2 vil bli utgitt av Backbeat Records i Tromsø.