torsdag, februar 09, 2017

Taliban Airways på vinyl...hvis du vil.

Andøybandet Taliban Airways fra Tromsø har sterke planer om å reutgi sitt album "Blues For The Almight". Nå som dobbel vinyl med bonuslåter!

Albumet kom ut for 10 år siden og da på CD. Siden da har trommeslager Morten Rydland Høyning omkommet. Mer hyggelig er at albumet ble kåret til nest beste Tromsørelaterte utgivelse i Buktafestivalens sin avstemming «Den Beste Rockeskiva i Tromsøs historie». Når man vet hvor mange bra album som har kommet fra ishavsbyen så henger sølvmedaljen selvsagt svært høyt.

Albumet blir i disse dager remixet på nytt (og dermed blir det også mastret på nytt). Som bonus blir det tre låter som tidligere ikke har vært utgitt. Men det er ett stort men her. Dette vil ikke bli utgitt hvis ikke du, jeg og alle andre forhåndsbestiller herligheten igjennom crowdfunding på Indiegogo.

Bandet er klinkende klar på at dobbel LPen i utbrettcover vil ikke bli sendt til pressing før hver krone er på plass på forhånd. 47% er i skrivende stund på plass, så da kan man på skikkelig tabloidvis si at de er halvveis til målet. Det opplyses også at albumet vil ikke bli lagt ut for salg på annet vis enn igjennom forhåndssalget. Platen er planlagt utgitt i desember i år. Så gjør deg selv glad til jul, få fingeren ut og bestill NÅ.