mandag, september 05, 2016

Nytt(ige nyheter)

Omslaget til MoE sitt nye album ble sluppet i dag, til glede for fansen. Utformingen av innpakkingen er det Lasse Marhaug som står bak. Tittelen på platen som slippes 14 oktober har fått tittelen; "Examination Of The Eye Of A Horse". En låt er allerede sluppet eksklusivt via Terrorizer.

World At Large slipper sin andre singel "Insidious" med tilhørende musikkvideo 2. september! Videoen hadde eksklusiv premiere hos HISSIG sist fredag. De kan sees i levende live følgende steder i nærmeste framtid.
9. september -Verkstedet, Oslo
10. september – Buddy Livescene, Drammen
22. september – Hulen, Bergen
30. september – Fru Lundgreen, Trondheim
20. september – Releasekonsert, Cafe Mono, Oslo
22. oktober – Martinique, Stavanger
30. desember – Sola Kulturhus, Sola

NXP kom med nytt album i dag. "Muzak für die Massen" er en samling låter som «ikke passet inn» noe sted, kommer det fra den kanten. En av de fire låtene er i samarbeid med Ronny Wærnes. Wærnes har på sin Soundcloud en rekke lyder og lydklipp som han håper kan inspirere og brukes i andre musikk. 

Bodøs fremste svartmetal band Dødsangst planlegger å komme med sin første fullengder over nyttår, +/- påsketider 2017. Den vil etter planen inneholde 9 - 10 låter, alle i kav nordnorsk vokal drakt.

Før det skal de spille på årets Nødutgangfestival. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når det nærmer seg utgivelse. Nå er det forøvrig bare en artist som ikke er sluppet til årets Nødutgangfestival program.

Visepopmusikeren fra Bergen, Kurt Ove Mæland er tilbake med nytt album. «Kom helt inn» slippes fredag 16. september.

23 september slipper SigneMarie Rustad andreplata ”Hearing Colors Seeing Noises” på CD og DL. 6. oktober 2016 går startskuddet for en landsdekkende releaseturné, med slippkonsert på Mono i Oslo og da kommer fullengderen også på vinyl.

Jærens mørkeste mann, General Forsamling, slipper EP fredag 9 september. «Den så lær sist» inneholder tre spor og slippes digitalt.

Transyuggoth gjør Blitz 6 september. Event her

Fredag 9 september slipper Dugg albumet «Livet er dødelig». I den forbindelse kan de fortelle at; «–Vi har jobbet lenge med å finne “dugg-soundet” - et sound preget av at medlemmene befinner seg i 20-, 30-, 40- og femtiårene! Vi har altså vokst opp med forskjellige musikalske helter, og vi ønsket å dra nytte av det når vi skulle skape vårt eget sound.».

Endelig kommer Behind The Pieces med ny utgivelse. 20 september kommer EPen «Heaven Of Pain». En rask lytt avslører ett mer selvsikkert og mer heavy uttrykk enn på deres debutalbum, og ikke minst mer iørefallende låter som kryper inn i hodet dit. Det er bare å glede seg.