torsdag, september 29, 2016

Moder Nord søker Sjelefred

Singelen «Sjelefred» er «...en oppfordring til å komme seg opp på beina igjen om livet får deg til å snuble, og ikke å la tida gå fra deg mens du ligger nedei følge presseskrivet.

Moder Nord består av Bernt Kibsgård (gitar og vokal) Magnus Iversen (bass og vokal) og Christoffer Vighals Smedaas (trommer og vokal).
En trio med base i Oslo og bakgrunn fra diverse Bodøband. At disse folkene har traktert sine instrumenter før høres og at de gleder seg over å formidle sine takter og toner skinner igjennom. Det er et hærlig øs over låta som fenger ett gammelt rockehjerte. Hvis de opprettholder dette nivået på resten av det som skal bli deres debutalbum har vi noe å glede seg til. De skal ha + for tekst på dialekt og med innhold som gir ettertanke.

30. september slippes "Sjelefred" fra albumet "Ensom i lag", som kommer 4.november ut på alt av strømmetjenester. Albumet kommer først og fremst til å være digitalt, men de sjekker muligheten for å få produsert et lite fysisk opplag også. De har tidligere gitt ut en EP samt tre singler. For tiden gjøres miksing og mastring på det første albumet, det gledes.