mandag, august 15, 2016

The Wizards slipper LP!!

Platen har fått tittelen «The Wizards – The singles 1964 – 1967» og slippes fredag 2. september. På albumet har de samlet alle låtene fra Wizards sine seks singler i tillegg til en bonuslåt.

Ca 50 år etter at låtene ble spilt markeres det med at bandet har fått trykt opp 300 eksemplarer (200 på svart vinyl/ 100 på oransje vinyl) av LPen. Når man ser på karrieren deres er det ingen tvil om at de var et band som viste veien for mange andre, da de begynte å turnere i Sverige allerede i 1964. De spilte også andre steder som i Øst-Tyskland, men det er nå spesielt deres turnering og plateutgivelser i Sverige som gjorde dem unike. Hele deres historie kan du lese her.

For de som bor i Narvik og vil kjøpe platen, så er den å få kjøpt på Narvikguten Pub fredag 2. september og så lenge lageret rekker. Den dagen skiva slippes vil også Jan Harry og Per Reidar komme innom for å fortelle historier om låtene og innspillingene. For de av dere som ikke bor i Narvik er det gjort en avtale med Backbeat Kaffe &Vinyl i Tromsø, om at platen selges i butikken deres, samt at butikken kan være behjelpelig med å sende til de som bor andre steder. Kontakt Backbeat på facebook, eller på epost booking@bukta.no. Forhånds-bestillinger tas imot allerede nå. Platen koster kr. 250,- (svart vinyl) og 300,- (oransje vinyl) + ev. forsendelse.