søndag, august 14, 2016

Inculcado – I Don´t Care (singel anm.)

Fauskebandet Inculcado er snart tilbake med en ny singel (slippes Onsdag 24. august) etter at de slapp singelen «Dance My Way» i april i år. Nå er det «I Don´t Care» det handler om, og som vanlig slippes den på deres eget merke, Inculcado Records. Den vil da forefinnes på alt at av strømme og nedlastingstjenester.

Tidligere har de blitt sammenlignet med Madrugada. Den sounden har de definitivt utviklet seg vekk fra inn ett litt mer røffere og tøffere og mer rocka lydlandskap. Det er litt mer snert i setningene og rytmeseksjonen trøkker litt hardere til i svingene og gitarføringen er fnugget mer aggressivt slik at sluttproduktet svinger som bare f. De lover et forrykende liveshow, og det betviles ikke hvis resten av repertoaret deres er i denne klassen. For dette er mer opp mot Cato Salsa Experience og My Midnight Creeps og det bandene der enn noe annet.

Samtidig har de beholdt noe av særpreget. Kanskje ligger det mye i vokalen? Er ikke sikker men man hører at dette er Inculcado og man liker det man hører hvis man har en fnugg av rockefot tilknyttet kroppen. Det er bare å glede seg til neste album. I mellomtiden sjekk ut «I Don´t Care» og har man muligheten til å se dem live, gjør det.

Her er to sjanser i nærmeste framtid:
25.08 – Dama di, Bodø
17.09 – Henningsvær Ølfestival