tirsdag, april 24, 2012

Platesamleren 112 på papir

Platesamleren har egentlig hadde gått over til å bli en webzine, men nå kryper til korset og kom ut med en papirutgave 21 april. For de som vil ha den på papir (og ikke nøyer seg med web utgaven) må sette inn kr 127,- på konto 6074.12.53588. Bladet vil da bli sendt deg tett etterpå.

Platesamleren nr.112 er på 86 sider og inneholder følgende: Animals (alle skandinaviske singler i farger), Del-Vetts (komplett diskografi), Hep Stars (alle skandinaviske singler), Shocking Blue (alle skandinaviske singler), Stems (komplett diskografi) Aunt Mary (diskografi, ikke i nett-utgaven) og faste spalter som messeoversikt og cover galleriet "platesamlerens utvalgte". 



Lederen redegjør for planene fremover som ser veldig digitalt ut og spennende med de mulighet slik publisering har med redigering og oppdatering. Så trenger man da papirutgaven? Selvsagt. Dette er elementær lesning for alle som er over middels interessert i musikk og har ett veltrimmet samlergen. Som vanlig svært informativt, fargebilder av alle covrene og du får selvsagt variantene der det er aktuellt. Dette er og blir kulturhistorie som alle burde dypdykke i. OK ikke alle, for dette er nok litt for nerdette for hvermansen, men for alle oss som aldri får nok fakta så er dette en gullgruve.