mandag, november 21, 2011

Tiger 15 år


15 år med PlatebutikkenTiger er nå unnagjort. Mens ryktene om platebutikkenes undergang rir tabloidpressen, lever i beste velgående i Oslo sentrum. Dette skal selvsagt feires med Jubileumskonsert på Mono 24. November med Call:Vega og Summon the Crows på scenen, mens DJ Tomassini (Rumble in Rhodos) snurrer skiver innimellom. 

På samme dag slipper Call:Vega sitt debutalbum. Det hviskes i krokene om hardcore i gata til Rumble in Rhodos, Goonfight og Sigh & Explode. På samme dag slippes årets julesingel (på grønn vinyl) med labelkammeratene Haust og Okkultokrati. I følge forhåndsomtalen, en julehymne for de som ser flyvende reinsdyr hele året!

For de som ikke kan vente eller komme seg på festen er det satt opp en egen "TigerKlassisks"-spilleliste i Wimp og på Spotify. Lyden av Tiger er i dag like mye lyden av dets plateselskap Fysisk format (som selvfølgelig distribueres igjennom deres eget selskap Diger). Tiger har vokst med seg selv siden starten i 1996 og er i dag en betydelig markedsaktør på den uavhengige siden av platebransjen. Den siden som er mer opptatt av musikken, enn av profitten.

Tiger er også en betydelig postordre leverandør og er dermed hele landets fremste leverandør av musikk bortenfor VG listen, men heldigvis innenfor tasturets rekkevidde. Måtte Tiger vokse og bli enda større, men aldri tape sin grunnholdning. Hipp hurra for Tiger.