torsdag, november 24, 2011

Poor Edward – Time Is Gonna Change You (album anm.)


Stavangerselskapet CCAP har nok en gang levert ett album som vil glede P3 lyttere og indiefolket.

Poor Edward er egentlig mest av alt en brødre duo som denne gang har dratt på hyttetur (bokstavelig talt) for å spille inn sitt nye album "Time Is Gonna Change You". Tiden forandrer mye som kjent men Porr Edvard sounden er der helt klart, for de som er familiære med bandet/duoen. Det er det første man legger merke til. Vokalens særegenhet, deretter den musikalske innpakkingen i indie sjangeren med lett flørting opp mot roots.

Albumet er helt klart mest av alt radiovennlig pop som tåler flere avspillinger. De umiddelbare fengende låtene er vel mangelvare, derimot vokser låtene ved flere avspillinger og således burde noen slippe bandet til på eteren.

Lyden er særegen der den på samme tid er litt ruffsete, så er den klar nok til at instrumentene får luft nok til å gi låtene det ekstra særpreget som drar albumet ut over mengden og lar seg befeste seg i lytteren. I det hele tatt er albumet meget godt pophåndtverk. Snekret sammen på en sedvanlig måte men med et resultat som står seg så mye bedre enn så alt for mange i sjangeren. Man skal slettes ikke se bort fra at Poor Edvard kan fort bli the next big thing.