lørdag, juli 02, 2011

Noen notiser i sommervarmen #2

Arendal Rock klubb er 30 år i år og markerer det med et eksklusiv vinyl album i 250 nummererte eksemplar (kommer også som dobbel CD). releasedato er 16 desember og Arendal kulturhus er allerede booket til en større releasekonsert. Det lokale plateselskap Hellish Records er vekket til live igjen i annledning utgivelsen. I tillegg er en arbeidsgruppe nedsatt og har startet innsamling av materiale. I tillegg til de som får plass på vinyl utgivelsen satses det på ett nettbasert arkiv som skal romme alt materiale som kommer inn.

Vil anbefale bloggen That`s Punk som er norsk og inneholder masse musikk fra såvel Norge som utlandet. Alltid informative tekster og rask nedlasting. That`s Punk er også et plateselskap med to utgivelser på samvittigheten og forhåpentligvis kommer det flere med tider og stunder.

Betty feirer i disse dager sitt 30 års jubileum som artist. Det startet i Bergen med Norrske budeier på samleplaten "Ingenting fra Norge" og hun har siden hatt en rekke band før hun i de siste årene har vært soloartist under navnet Betty. Hun holder derfor to konserter på Kafé Skuret i Trondheim i dag (lørdag 2 juli), en kl 15 og en kl 21. Det er fri entré og konsertene vil inneholde sanger fra hele perioden, også helt nye låter laget i år.