onsdag, mars 23, 2011

Smånytt

Vinylselskapet Stavanger-Mandal International, som nylig ga ut en 7" EP med hitill uutgitte innspillinger av Betong hysteria, hviler ikke på sine laubær. Neste ut er en LP utgave av Alternative Norge sin kassett “Blinde Nordmenn” fra 1982. En kultklassiker svært få har hørt, men som de fleste liker.

Motorpsychos nye live album "http://www.runegrammofon.com/artists/motorpsycho/rcd-2110-motorpsycho-roadwork-vol-4-intrepid-skronk-cd/" vil være ute i butikkene 8. april på CD og ikke minst på 180g dobbel LP i utbrettcover. Bandet er klar for flere festivaler i sommer, bl.a. på Parkenfestivalen i Bodø.

I morgen klokken 20:00 er det verdenspremiere på ”Who is?” av Lisa Dillan (musikk og regi), med sangerne i Små Grå som for anledningen tar på seg danseskoene. Dillan har lenge gledet seg til å jobbe med Små Grå: ”- Det store potensialet i utøvernes musikalitet og evnene til å uttrykke seg både musikalsk og scenisk er veldig forlokkende og luksuriøst for en komponist”. Små Grå har på sin side sett frem til å stupe inn i Dillans univers med hud og hår, føtter og armer, hjerter og stemmer. Forestillingen vil også bli vist 24 og 25 mars kl.20, samt 26 og 27 mars kl.15 og 19 (obs- forestillingene starter på oppgitt tidspunkt) og stedet er Rom for Dans (etasjen over Black Box), Marstrandgata 8, på Grunerløkka i Oslo. Billetter kan kjøpes her eller i døra.

Thinkerbell duoen av Jørn Christensen og Vibeke Saugestad kom nylig med sitt andre album. Det blir nå fulgt opp med to (!) konserter, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Konsertene går av stabelen onsdag 30. mars på John Dee i Oslo og 1. april på Tivolikjeller’n i Moss.

Sticky Fingers legger ut på en liten turne og kan oppleves her:
23. mars: Oslo, Revolver: Stinky Fingers + Black Magic Six.
24. mar: Rena, Gjøkeredet: Stinky Fingers + Black Magic Six.
25. mars: Elverum, Soundgarden: Stinky Fingers + Black Magic six.
26. mars: Halden, Feelgood: Stinky Fingers + Black Magic Six.
27. mars: Oslo, Mono: Master Piece of Cake + Stinky Fingers + The Spider Babies.
28. mars: Moss Kråkereiret: Stinky Fingers + Gøttemia + Spider Babies.