onsdag, mars 09, 2011

Slippfest for Conrad Schnitzler & Bjørn Hatterud sitt album; Hirschgebrüll

Endelig blir det fest for Hirschgebrüll av Conrad Schnitzler & Bjørn Hatterud! Albumet kom på CD 10. januar, men man måtte jo vente med release party slik at LP-ene fikk være med på festen. Ettersom disse kommer i butikkene 14. mars, så tjuvstarter vi torsdagen før, altså i morgen 10 mars, på Sound of Mu i Oslo. Heretter lar vi presseskrivet overta;

"...Til å være med å feire har vi med et fint knippe folk. Vi begynner kvelden med litt live remiksing. Helene Rickhard skal gjøre om «Part 9» fra plata til fengende electro eller italodisco. Kjetil «Torstein Wjiik» Hanssen skal putte samme låt i støykverna.

Deretter blir det videokos med Morten Magnus. Han skal vise en remikset versjon av splattervideoen som allerede ligger ute på YouTube. Mere blod!

Så til slutt: Rosinen i pølsa! En ekte CONcert! Dette vil si en konsert spilt med CD-plater, spesialkomponert av CONrad Schnitzler for formålet, valgt ut av samme mann for anledningen. Conrad Schnitzler kommer dessverre ikke, men til gjengjeld spiller Maja Ratkje, Petter Flaten Eilertsen, Ole Hermann Melby og Bjørn Hatterud samtidig. Forvent stødige rytmer og ustødige CD-skift.

Og ikke nok med det! Halvard Haldorsen (Sadomaoistan/The Machines) er DJ i mellom slagene, og spiller effektiv tysk maskinmusikk til å invadere Polen til. Dette må jo simpelthen bli trivelig!

Det koster selvsagt ingen ting å gå inn. Men kjøp gjerne en plate om du har lyst.
"

"Årets beste plate!"
– Tommy Olsson i Morgenbladet, 14. januar 2011