søndag, juli 18, 2010

Nå kommer boken om Norges mest omtalte konsert

Fredag 3 september skal boken om Sex Pistols sin konsert på Pingvin Club i Oslo, 20 juli 1977 komme ut mellom to permer (ISBN 978-82-997166-4-2) og som e-bok (ISBN 978-82-997166-6-6). Begge utgavene vil ha 47 tidligere upubliserte fotografier, en rekke intervjuer med bandet, publikum, arrangører og andre som har noe fornuftig å si om konserten. Forlaget er Melhus Publishing og mer om boken finner du her.

Boken er først i pennen av Trygve Mathiesen, med Harry Nordskog som co-researcher. Selve boklanseringen skal skje på Prosjektskolen, Keisersgate 1, i Oslo på den nevnte fredagen, og Backstreet Girls skal være husband for anledningen.

Av de 200 publikummerne som overvar konserten skal det ikke være mange som ikke har hørt fra forfatteren før siste ord var skrevet. Nå får vi andre bare vente i spenning. Og klarer du ikke å vente på boken kan du nyte noen foto av the fab four her, og mer finner du på bokens Facebook side. For de av dere som ikke vil vente til boken er i din lokale bokhandler så kan den forhåndsbestilles her.

Mathiesen uttaler i dette intervjuet at han skrev boken om Pistols konserten høsten 2009 og har etter den tid bl.a. gitt ut en CD med bandet Nekropolis og jobbet videre med oppfølgeren til hans bok om Norsk pønk før den gikk over i post punk. I 2011 kommer endelig Mathiesens oppfølger som selvsagt omhandler postpunken i Norge. Nordskog jobber bl.a. med en bok om rocken igjennom tidene i Haugesund.