tirsdag, februar 02, 2010

Bodø musikere med støttekonsert for Haiti på Sinus 4. feb.

I det siste har det blitt avholdt og planlagt en rekke konserter til inntekt for Haitis befolkning. Så også i Bodø. Førstkommende torsdag er Sinus stedet og artistene er; Bobleplast, FipPellektormonic, Kråkesølv, Lady Midday, HumdinGer og Æ. Opprinnelig stod Phil Dizzy på listen men de måtte frafall da deres gitarist hadde skadet hånden, inn kommer HumdinGer som sist var å høre på scene 2 under fjorårets Parkenfestival.

Det er Parkenfestivalen som arrangerer støttekonserten for Haiti. Alt av inntekter vil uavkortet gå til Prosjekt Haiti, som trenger penger til akutt nødhjelp for de hardt rammede etter jordskjelvkatastrofen. I tillegg gir festivalen kr 10.000 til Prosjekt Haiti, og utfordrer samtidig andre bodøbedrifter til å bidra med et tilsvarende beløp (og helt sikkert alle andre bedrifter i Norge).

Arrangementet har fri aldersgrense, med unntak av i Harrybaren – og billettene koster 100 og 200 kroner for hhv ungdom og voksne. Konsertstart er kl. 20.30 og dørene åpnes en halv time tidligere.