tirsdag, september 01, 2020

Fucking North med 50 utgivelser!!!

Vi bøyer oss i støvet og takker Fucking North Pole Records (FNPR blant venner og fans) for svært mange solide utgivelser opp igjennom årene.

Nå har sjefen, Robert Dyrnes, plukket ut 16 av sine favorittlåter og presenterer de på vinyl førstkommende fredag (4 september om du var i tvil). Her er det gjenhør med Lame Ducks skapønk, Norgez bank sin gammalpønk, Edge sin fortrock og Nord mot nords brutalpønk. Jepp du gjettet riktig, den røde tråden er pønk i alle retninger fra garasjerock til hardcore av det harde slaget.

Er man ikke familiær med selskapets katalog er dette plassen og starte en reise i norsk pønks historie. Er man familiær bør man likefullt kjøpe også denne samleren fordi den på en så utmerket måte viser variasjonene og ikke minst kvaliteten i norsk pønk.

Er man svinaktig raskt ute og bestiller den fra Fucking North Pole kan man be om å få kjøpe ett av de 100 exene som kommer i en limitert utgave på noe som kalles «ECO-mix vinyl.» Platen har selvsagt bestillingsnr 50 og man håper selvsagt at nummer 100 kommer om få år. Inntil da støtt den alternative platebransjen og kjøp denne samleren.

Her er tracklistingen:

Side A:

1. Lame Ducks – Duck Season

2. TadPole – Ain`t dead yet

3. SQUARE – Muffin

4. No Torso – Fatal Fraud

5. Turdus Musicus – Migonadja

6. Htlr Sntzl – Slut Machine

7. Norgez Bank – Springtime in Belsen

8. Edge – Fortrock

Side B:

1. NORD MOT NORD – Hørte det på radioen

2. Kryp – Nazi-Helvette

3. Anti Social Rejects "ASR" – Siw & Ærna

4. BAKRUS – Hemmat

5. Anti-Lam Front – Det e ingenting som hete dverg

6. Brutal Kuk – Bål

7. Pappasaft – Blåst og blåøyd

8. The Cameltoes – Æ må pess