lørdag, mai 25, 2019

Nytt fra Strangerous


I dag (25. Mai) er Strangerous å høre på RadiOrakels sending Uhørt fra kl. 16 til 17. Da kommer det smakebiter fra hennes kommende debutalbum «Ascendant Abyss». I tillegg er det artikkel for de som vil ha det svart på hvitt, i den første papirutgaven av Musikk fra Norge.

foto: Geir Opdal
Bak Strangerousnavnet finner man Nora Elise Stemland som også er journalist her inne på Musikk fra Norge.

Strangerous er en ny stemme i grenselandet mellom noise, ambient, avant garde og alt det andre som kan falle mellom to stoler. Hun bruker vokal, ulike instrumenter og elektronisk bearbeiding av lyd for å danne et lydbilde som tar opp i seg både det ubehagelige og det vakre. Albumet består av fire live performances og en låt rett fra studio.

Hun er en av den nye generasjonen av utforskende musikere, som ser på mulighetene og ikke forholder seg til hindringer. Det er lyden av musikk skapt for å få et innsyn i framtiden ved hjelp av utforskertrang og uttrykkstrang.

Debutalbumet til Strangerous slippes fredag 31. mai! Albumet gis ut på Dirt Records, digitalt og på CD. Allerede nå er det mulig å kjøpe t-skjorte, klistremerker etc fra Tee Public. Det kan jo være greit å ha når Strangerous opptrer.

De nærmeste konsertene er disse:
2019-05-31 Members exhibition: "Mysticae", Galleri Neuf (Chateau Neuf) Oslo.
2019-06-01 Musikkfest Oslo, Støyscena, Hausmania, Oslo.
2019-07-04 RockStream, Låven, Ramnes. Duokonsert med NXP.
2019-07-05 RockStream, Låven, Ramnes.