fredag, april 01, 2016

Nytt(ige nyheter)

Black Moon Circle ligger såvist ikke på latsiden. I dag gir de ut nytt album digitalt. Vinylutgaven kommer senere. Det nye albumet heter "Sea Of Clouds" og koster kun 49 kr fra deres Bandcamp. Er så billig at de fleste som er hekta på bandet kjøper den bare for å dempe abstinensene til de får den på vinyl....eller?

Platesamleren #120 er i disse dager lagt ut for salg og inneholder bl.a.; omtale og bilder av alle skandinaviske singler til David Bowie, John Mayall og BobDylan. I tillegg til Members Of Time - Legendarisk 60’s gruppe fra Oslo - Medlemmenes egne historier, Willy b - En komplett diskografi og snadder om bl.a. Bee Gees, Led Zeppelin, The Hollies, Moody Blues og Kaare og Partiet. I tillegg faste sladderspalter, auksjonsnytt og leserbrev.

Hele 124 sider tettpakket med fargesprakende morsomheter for dedikerte samlere og musikkelskere. Bladet vil bli tilgjengelig på platemessa på Pop-Senteret i Oslo, lørdag 2.april og i Drammen lørdag 9.april. Har dere ikke tenkt dere på noen av disse begivenhetenet, vil det bli mulig å få det tilsendt i posten. Du må da sette inn kr 135,- på konto 6074.12.53588 (kr 145 i Europa og kr 155,-) Og så vil det bli sendt ut i løpet av uke 14 og 15. Men uansett ikke før pengene er registrert inne på konto.

Etter litt over ett års eksistens gir Pikekyss ut sin debut EP "Tåke" 11 april. Det markeres med releaseparty på Ingensteds i Oslo 14 april. Event her.

Lasse Marhaug har funnet tilbake til sine ekstrem metal røtter og remixet amerikanske Sick/Tired til det ytterst ekstreme. Herligheten kom ut som kassett i 100 eksemplarer forrige måned og utgiver var Compulsion Rites. Får du ikke tak i kassettutgaven før den er utsolgt kan The Lasse Marhaug Remixes også kjøpes som filer fra bandets Bandcamp

26 mars kom samlealbumet Abducting Skeptics Vol 1 ut. På dette finner vi en rekke Oslobaserte prosjekter som er eksperimenterende i form og uttrykk. Spennende album som mange kan ha glede over å ta en lytt til.