onsdag, mars 09, 2016

Bludozer – Unstable Misguided (EP anm.)

Nok ett hardtslående rockeband fra trønderhovedstaden som har holdt det gående siden 2011 og som nå slår seg frem fra de innerste kretser og manifisterer sin musikk på en utgivelse. Denne gangen en CD EP fra Bludozer med tittelen Unstable Misguided.

Bare å slå fast først og fremst at dette er alt annet en ustabilt og rettningen er ikke til å ta feil av. De har fortsatt i den retningen som lå åpen etter at Reilly Express, Jimbo Jones og Rifu la inn trommestikkene og la plektrene på hylla eller nåtidens svært oppadgående Blood OnWheels. Det er kompakt, hardt og fylt av hardrockens hardere feeling, men utfylt med litt mere heavy gitar riff her og der og med et driv som kan minne om MC5 til tider.

Innimellom har de lagt inn noen gitarsoloer som får drømmene til å dra langt vekk og lengre enn langt før det rytmiske dyret våkner til live og spiser enhver avstikker som om de var chips. Her er det stå-på-driv som river bokstavelig talt i rockefoten og lar den gå til EPens fire låter er trampet grundig og godt inn i både marg og bein. 

Å se denne kvartetten live må være en svett opplevelse hvis de holder det de lover her. Det er bare å glede seg til hva de skal komme med neste gang, for det er svært lovende takter Bludozer serverer på sin debut EP. I mellomtiden får man spille fillene av denne EPen.