søndag, februar 21, 2016

HØTT - NordNorsk kulturmagasin er lansert.


Festspillene i NordNorge lanserte sist fredag (19 februar) et helt nytt kulturmagasin. HØTT er navnet og det skal ta for seg hele det NordNorske kulturlivet fra diktning og musikk til teater og tegneserier.

Første utgave er ute nå og presenteres i videoen over her. Finner du det ikke på nærmeste kulturinstitusjon kan det bestilles her. Magasinet skal etter planen komme ut to ganger i året og neste nummer er ute i oktober i år.

Samtidig som HØTT ble lansert, ble også det nye nettstedet Arctic Arts presentert. Det skal i likhet med HØTT presentere det NordNorske kulturlivet.

Musikk fra Norge ønsker nykommeren velkommen og ser fram til en bedre dekkning av kulturlivet i NordNorge som må sies å være tilfeldig og snarere styrt av medias tro på at de kommersielle fyrtårnene er det folk flest vil ha, enn å se på hvordan de ble fyrtårn og ikke minst belyse alt det spennende som kanskje ikke ønsker å bli kommersielle stjerner men heller å leve ut drømmen i å søke perfeksjon for sitt/sine kunstneriske uttrykk.