torsdag, januar 29, 2015

Ny Club 7 bok under utarbeidelse trenger din hjelp.

Følgende tekst er hentet fra Club 7 sin  Facebook gruppe;

Tor Egil Førlands bok (Pax Forlag 1998) er full av fakta, og mye spennende tekst. Anbefales på det varmeste! Interessant nok er den skrevet av en person som aldri var på klubben.

Vi skal lage en annerledes bok - en billedbok om Club 7, nesten uten tekst. Men kanskje med musikk? Dugnaden er i gang.

Første redaksjonsmøte (initiativtaker/redaktør Jon Larsen og fotoredaktør Stig-Audun Hansen) er avholdt. Vi så på Club 7s eget fotoarkiv, tatt vare på av Trond Jensen. Dette fotoarkivet er svært omfattende (tusenvis av bilder, og originalene til Torstein Nybøs plakater, osv) - en helt unik skatt, som i seg sjøl ville ha blitt en fantastisk bok.

Dette arkivet skal nå fotograf Stig-Audun Hansen nå digitalisere, samtidig som jakten på flere Club 7-bilder fra private trappes opp.

Har du et Club 7-bilde liggende? Foto? Tegning? Avisutklipp? Buttons? En historie? Så send det, eller et tips, til club7bok@gmail.com

Samtidig fabulerer vi om å kunne presentere relevante lydopptak i en eller annen form - kanskje en album-serie på Wimp/Spotify? Lyden av Club 7? Ta kontakt dersom du vil være med på dette, eller har lydopptak fra klubben, som burde presenteres for ettertiden.

Vi disponerer scannere, og kan hente og levere tilbake etter kopiering - og alle bidragsytere vil bli kreditert i boka. Målet er å sikre flest mulig Club 7-skatter fra skuffer og skap, på loft og i kjellere, for ettertiden - og lage en fantastisk bok ut av det! Utgiver blir Kunstbokforlaget Den Gyldne Banan, selvfølgelig.

Bli med jakten - club7bok@gmail.com - dette blir gøy!