fredag, januar 23, 2015

Blackmoon #12 ute nå

I Norge har vi ingen skikkelige musikkblader sånn som på 1980-tallet når Nye takter og Puls (senere Beat) viste vei og kunne gi oss oppdaterte nyheter og intervjuer osv. Mange savner den tiden, men tidene forandrer seg. Heldigvis klorer det ennå seg fast noen som tørr gi ut musikkmagasiner, og blant dem er Blackmoon absolutt en av de bedre.

Her får etablerte og uetablerte spalteplass side om side og krydret med utenlandske navn. Så også i siste nr (#12/2015). Her kan man lese om norske navn som Ocean Dweller, The Bigblue, Pymlico, House By The Lake eller Tiebreaker er ikke de mest kjente norske artistene, men likefullt får de hver sin helside. Helldorado og Phone Joan må sies å være av de mer veletablerte. Dette tilsettes intervjuer og artikler om utlendinger som Uriah Heep, Keith Emerson og Univers Zero mm.

Som vanlig en velfylt avdeling med plateanmeldelser, pen og oversiktlig layout og stort sett meget bra rockejournalistikk. Et magasin som man får håpe får gro seg inn i ethvert rockehjerte i Norges land, for vi trenger en presse som er mer opptatt av innhold enn av salgstall. Neste nr skal etter planen komme i mai i år.