onsdag, februar 06, 2013

DEL og Kobi spiller i Stavanger 6 april.

Dobbelkonsert med to av Oslos mest psykedeliske drone/improv orkestre på Consul80 (Konsul Sigval Bergesens vei 80) i Stavanger 6 april (dørene åpner 20:00, konsertstart ca 21:00)
Kobi. Foto: Anne Fløttum
Tilsammen utgjør besetningene i DEL og Kobi store deler av Oslos musikalske undergrunn, så her anbefales det å kjenne sin besøkstid.

KOBI var en gang soloprosjektet til den gamle ringreven Kai Mikalsen, men stiller nå med en utvidet besetning bestående av Martin Powell, Mats Monstad og Petter Flaten Eilertsen. Ambient elektronikk, live-moduleringer og space-effekter herfra til evigheten. Krautrock i flytende for og mystiske pulser fra fjerne galakser. Har turnert heftig rundt i Europa flere ganger, men også i Japan. Kobi ga i 2010 ut det kritikerroste albumet "Urstoff" i en absurd luksuriøs dobbelt-LP utgave. Man får håpe at de har med seg noen eksemplarer av denne, så pass på å ta med sparegrisen.

DEL består av Per Gisle Galåen, Fredrik NessSevendal, Lasse Marhaug og Kjell Runar Jenssen. Psykedeliske tåkelagte droner, noen ganger messende og hypnotisk, andre ganger mer dvelende og filmatisk.. og med minst en halv fot i B-filmens verden, der monstrene, vampyrene og kannibalene holder til.... De har spilt massevis av konserter i inn- og utland, deriblant New Zealand. Man skulle anta at de har med seg masse prima vinyl til salgs.
 
Det vil også bli lokal support.