mandag, november 12, 2012

The Ødeleggers – Ødelegge alt (album anm.)

Ett av høstens vakreste eventyr for oss med hardcorefot og ønske om mer av den sorten, er uten tvil TheØdeleggers sitt flunkende nye album.

Platen er ett minialbum avspilt på 45 revolusjoner i minuttet og med låter som suger seg inn i hardcore tradisjonen både på det musikalske og på det tekstmessige. Tenk deg en blanding av So Much Hate, Stengte dører og Bøyen beng, det er fort den første assosiasjonen man får når man låner ørene til denne produksjonen. 

Det er selvsagt ikke det værste man kan bli assosiert med, men her er det ett band med stålstrenger og ben og armer til å bruke dem. Her piskes skinn og en strupe som får ta ut det som er av potensialet.

Låtene er tett oppbygd rundt en klassisk HC formel og de holder seg innenfor den smale sti i all hovedsak. De klarer å kryddre litt med reggaetakter og noen gitar riff her og der som sliter albumet fra nok et HC album til et album vel verdt å eie og spille både titt og ofte. Vi snakker stor allsangfaktor og aggresjonsutlevering til både forspill, fest og nachtspiel. 

Ta med at covret er en smålekker sak og en burde trygt invistere i dette albumet. Det utgis forøvrig av det nystartedte selskapet Byllepest, i lag med de litt mer renomerte selskapene Lukket avdeling, Ute av balanse plater og Svindel Records.