lørdag, juni 30, 2012

Enda en bok om Sex Pistols få døgn i Norge

For en tid tilbake ga Trygve Mathiesen ut to bøker (en om hver av de to første konsertene Sex Pistols gjorde i Norge). Der kom det fram at Sid Vicious hadde hatt en affære med en norsk dame. Nå har damen, nærmere bestemt Teddie Dahlin tatt tastaturet fatt og skrevet bok om sitt korte forhold til en av punkens mest kjente bassister.

Boken har fått tittelen "A Vicious Love Story" og skal være å få kjøpt fra og med 13 juli. I den forbindelse har hun gjort intervjuer på nettsteder som Mudkiss og Punk Globe. Der forteller hun bl.a. at hun som 16 åring og oversetter ikke gadd gjøre hjemmeleksene (ei heller promotør Tore Lande), så hun fikk se ett bilde av bandet som var tatt året før og da var jo ennå Glenn Matlock bassist. Slike ting og andre historier skal man få servert om noen få uker. Så får tiden vise om det virkelig trengs enn tredje bok om deres første besøk i Norge. Lurer på om noen skal skrive bok om deres tredje konsert, den i Tromsø for noen få år siden?

Boken kan forhåndsbestilles her, og koster tett over 200,- kr inkl porto (litt alt etter som kursen på engelske pund er til enhver tid)