tirsdag, februar 21, 2012

Prostata #7 ute nå

En av de mer interessante metal (og litt pønk og støy) fanzinene som ennå eksisterer er Prostata. Nå er endelig #7 kommet ut og det er fullstappet av intervjuer, kryddret med anmeldelser og en lay out (av Linn Halvorsrød) som er så til de grader politisk ukorrekt at man bare kan ønske seg mer. Skikkelig god gammeldags klipp og lim fanzine estetikk, det er det jammen lenge siden man har fått.

Intervjuene er svært personlige og inneholder en del privat snakk som nesten får leseren til å føle at man sniklytter på nabobordet. Er jo ofte en hobby som kan åpne nye mentale sluser, så også disse intervjuene som oser av svart humor, artister som utleverer seg på en måte man sjelden ser (leser) og man får en kraftig dose fakta om både ting av historisk interesse og andre facts som er kun for dødsfansen. Redaktør og hovedskribent Hans Böymann (aka Lupus) har virkelig klart å gjøre selv 7 måneder gamle intervjuer om til ferskvare.

Alt i alt er det en fryd å lese denne og den anbefales herved for alle uten alt for mye problemer med hva som er politisk korrekt og som vil vite hva som egentlig rører seg på den internasjonale metal scenen, langt langt vekk fra NWOBHM og alle de der banda som oftest tar det lille som er av spalteplass avsatt til metal.

36 sider, svart/hvitt trykk i A4 format, trykkeritrykk. 50,- kr + porto (verdt pengene)