torsdag, august 19, 2010

Nye singler

I den siste uken har det kommet ut flere singler som burde være av stor interesse for Musikk fra Norges lesere.

Først ut i bunken er Israelvis som er stil going strong etter alle disse årene. Bandet kan spores tilbake til meget tidlig 80-tall i skiftende navn og musikalske uttrykk. Nå er singelen "Random City" ute i velutstyrte nedlastingsbutikker. Låten er en fin rocker i grenselandet opp mot metal inspirert pønk med ingen ringere en Katja (fra Life...But How To Live It?) på vokal. En svært velkommen låt sånn på tampen av en heller regntung sommer.
Når vi først er i trønderhovedstaden så er det naturlig å ta med at Hopalong knut har kommet med en småpen ska inspirert poplåt som heter "Uten ror og med strikmotor". Låten flyter fint inn i deres repertoar og vil garantert bli en festspillklassiker og like sikkert bli et festlig innslag i deres konserter.
Til slutt The Brigade med en låt som alle som liker Madrugada/Sivert Høyem vil trykke til sitt bryst. Melankolsk rock med luftig lydbilde og allsangpotensiale. Låten "We All Fall Down" er fra deres kommende album "Dead Man´s Gold" som kommer 30. august. Denne forsmaken burde skjerpe lysten til å høre mer, definitivt. I mellomtiden kan du nyte videoen her.