fredag, mars 26, 2010

Konserter i helga

Det beste i livet er gratis, sies det. En sjangse til å sjekke det utsagnet får man når Gouranga har gratis konsert i Bodøs eneste platebar 26. mars kl 17:00. I godt selskap med blant andre Ingeborg Selnes og Kaja Bremnes ble Gouranga av nettstedet Musikknyheter.no nylig spådd til å bli et band man burde se opp for i inneværende år. De signerer sin debut EP, før de russler opp til Sinus og har releasekonsert i løpet av kvelden (dørene åpner 20:00), hvor Inculcado skal varme opp.

DU spiler på Blå i morgen. Med sin egenartede kombinasjon av pop og vilje til å strekke begrepet in i en mer eksperimentell rettning, lager de definitivt musikk bortenfor VG listen.

Kollwitz og Mørkt Kapittel spiler på Fru Lundgreen i Trondheim i kveld.

Truls og Buddy lader opp til skrudde mixer, klassikere og alt du går glipp av på andre plasser. Inngangspenger er det bare å glemme, topp-notch musikk hele veien og gratis også! Stedet er Kafe Kafka i Bodø i dag (26. mars) og i morgen.

The YumYums spiller i morgen kveld på Black box i Halden. Der får de pes av Gøteborgbandene The Dynamite og Trubbel. "Too Good To Be True" fra The Yum Yums siste album "Whatever Rhymes With Baby" vil snart dukke opp i den amerikanske regissøren Eduardo Pontis film "Coming And Going". Låten kom også på 7. plass på "Little Steven's Underground Garage" kåring av "Coolest Song Of The Year" i fjor. 2010 tegner til å bli et svært så begivenhetsrikt år for The Yum Yums. I mai vil deres siste album "Whatever Rhymes With Baby" endelig slippes i Norge, med den turnévirksomhet det fører med seg. Til høsten vil The Yum Yums også for første gang turnére Japan.

For de som ikke har fått det med seg så er Nekropolis sin releasekonsert på Revolver, Oslo 26. mars avlyst fra arrangørens side. Se mer om det her (scroll til nedre del av anmeldelsen der har bandet en pressemelding om konsertavlysningen).

AlligatorX brukte 2009 til å spille inn sitt debut abum. I kveld spiler de på Ferdinand, Nesodden fra kl. 22:00.