søndag, november 15, 2009

Platebutikk i Bodø onsdag 18. november kl. 15.00

Nå skal det endelig bli platebutikk igjen i Bodø etter flere år uten annet enn bensinstasjonmusikk (les DDE og Sissel), jippi. Herligheten åpner dørene Onsdag 18. November kl. 15.00. Butikken (Musikkverket) ligger i Klettegården. Inngang blir via Jacob Klette øverst i Glasshuset.

Donkeyboy kommer og signerer plater kl. 15.00. Kråkesølv spiller i butikken torsdag 19. Nov kl. 17.00. De vil også signere plater etterpå. Både Donkeyboy og Kråkesølv sine plater blir for salg i sterkt reduserte priser som åpningstilbud.

Platebutikken vil også bli offisielt utsalgssted for Kulturhuset i sentrum. Det vil si at det er her man kan kjøpe forhåndsbilleter til både Bodø Kulturhus og Sinus sine arrangementer i framtiden.

Til AN uttaler de lokale driverne at "- Vi kan velge om vi vil eller ikke vil være med på kampanjer, og vi kan ha våre egne kampanjer. Vi kan ta inn plater tilpasset begivenheter som er i byen, og vi vil selvfølgelig bestrebe oss på å tilby lokale og regionale cd-utgivelser av lokale og regionale artister. Så får vi bare krysse fingre og tær på at de klare å oppfylle sine egne proffetier.