fredag, august 21, 2009

Har du lyst til å vinne en platekontrakt?

I følge en pressemelding fra Grappa skal de dele ut Grappas Debutantpris for fjerde gang i løpet av høsten. Til det trengs det selvsagt deltagere. Søknadsfristen er 1. september og her er litt mer om kriteriene for å delta;

"Grappa Musikkforlag og Marianne Berg ønsker og bidra til å fremme en verdig yngre platedebutant innenfor genrene folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn.

Prisen honoreres med platekontrakt med CD-utgivelse , lansering og markedsføring av Grappa Musikkforlag AS. Målsettingen er å realisere prosjektet innen ett år etter prisutdelingen.Solister og grupper som er under 30 år som tidligere ikke i vesentlig grad har deltatt på cd-utgivelser kan søke. Søkere må anses for å være debutanter. Vokalmusikk skal fremføres på norsk.

Grappas Debutantpris er en pris som utdeles med det formål å øke fokus på og kjennskap til uetablerte artister innenfor norsk musikkliv, samt å fremme musikalsk nysatsning. Prisen deles i år ut for fjerde gang. Tidligere vinnere er Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen og Siri Nilsen.

CD og utfylt søknadssjema sendes til:
Grappa Musikkforlag as
Akersgata 7
N-0158 Oslo.

Søknadssjema kan lastes ned fra http://www.grappa.no

Innsendelsesfristen er 1. September 2009
Eventuelle spørsmål kan rettes til info@grappa.no eller på telefon 23 35 80 11.
"