onsdag, juli 08, 2009

Magnus Sinnes – Anything Goes (And Everything’s Alright) (single, anmeldelse)

Norge har hatt og har masse gode pop navn og inn fra det store nettet har nå Magnus Sinnes klart å klore seg fast i flere radiolytteres bevissthet. At han er med på soundtracket til TV serien ”Himmelblå” har ikke akkurat dempet forventningene. Nå er han klar med egen sommersingel (ute i disse dager) som har fått tittelen ”Anything Goes (And Everything’s Alright)”. Nå ligger låten allerede ute på hans MySpace så lytt der og gjør opp din mening om låten.

For å være Sinnes er dette mer avdempet enn det som ligger ute på NRK Urørt, hvor han drar inn mer folkemusikkinfluenser i musikken sin. Det krydrer tilværelsen svært godt og får låtene til å høre friske og freidige ut selv etter flere lyttinger. På Anything har han strippet vekk mye av folkmusikkpreget og basert seg på en mer akustisk preget popharmoni som man kjenner fra engelsk pop mot slutten av 60-tallet og delvis fra britpop bølgen på 90-tallet.

Resultatet har blitt en strømlinjeformet radiohit for køfrustrerte bilister, dryppvåte havbadere og solslikkende radiolyttere. Sånn søt pop for øret som glir inn og irriterer vettet av pophatere som svært ufrivillig tar seg i å nynne låten, mens VGliste folket nok vil ta den til sitt bryst.