mandag, juni 22, 2009

Midnattsrocken i Lakselv, 9-12 juli

Så er det på igjen med nok en festival i Lakselv. Hvis vi skreller vekk avdankede metal (og liksom metal) band som nok var store på 70 og 80-tallet finner man masse interessant norsk oppadgående musikk her.

Denne bloggens favoritt metalband; Slogstorm spiller og da må det en sak om festivalen. For de som ikke vet hvem Slogstorm er så bør de snarest laste ned det som ligger på deres web og lese hvert eneste ord.

Andre band av interesse er jentebandet Cyaneed som snever innom pønk og får mer meriterte band til å høres dvaske ut. Bergtatt er av disse bandene som gir håp for folkrocken lenge etter at Folque og Gåte er pensjonerte. Metaljoik bandet Intrigue burde alle få oppleve, likeledes bør alle få med seg Joddski. Rapperen som fant tilbake til sine rocka røtter. Riktig koselig blir det med reunionkonsert med Finnmarks første death metal band Euthanasia. I tillegg kommer en masse andre artister for enhver mer eller mindre rocka smak. Alt i alt en festival man bør komme seg på hvis man har muligheten.

(takk til Mads Munkvold for korrektur :-))