onsdag, januar 21, 2009

Nytt fra Maskinanlegg, KILLL og Ultima

Maskinanlegg gleder sine fans med å proklamere nytt album i slutten av januar. Det heter "FAG" og inkluderer to lange homostøy låter. Senere på våren 2009 kommer samlealbummet "Solveigs Lied Remixed" hvor inviterte lydkunstnere og musikere fra deler av verden får gå løs på Maskinanleggs intervju collage med Maja Ratkje, som ble til komposisjonen "Solveigs Lied". Musikk fra Norge lover å komme tilbake med anmeldelser når utgivelsene foreligger.

KILLL på Sinus, Bodø 29. sept 2005 (foto; Tore Stemland)

I mellomtiden kan man sjekke ut 1. februar på kalenderen. Da spiller orkestret KILLLHenie Onstad Kunstsenter. Dette blir deres første konsert på ca ett år og kjenner man de rett kan det fort bli ett år til neste gang. Med andre ord; pliktoppmøte. Gjør oppmerksom på at konsertstarten er satt til 14:00 (ugudelig tidlig for rockere og andre B mennesker). Samme HOK har forøvrig oppe en musikkblogg (HOK MUSIC) hvor man kan lese om HOKs musikkarkiv. lytte på musikk og laste ned godbiter som f.eks. en eksklusiv blogg versjon av Lasse Marhaugs "Ear Area".

På tampen tar vi med at Lars Petter Hagen er engasjert i stillingen som direktør og kunstnerisk leder for Ultima 2009. Han kommer fra Ny musikk hvor han har vært kunstnerisk leder. Hagen er også kjent som komponist.