lørdag, desember 29, 2007

Plater som (forhåpentligvis) kommer i 2008

Svindel Records skal komme ut med Vol. 3, 4 og 5 i sin serie med samlealbum med norsk pønk t.o.m. 1986 med tittelen ”Hurra for Norge”. Her er det lov å forvente både gamle klassikere og obskure ”nyheter”. Vol. 1 og 2 ble utgitt i 2007.

Smart Patrol jobber ennå med dub albumet til Manna som er lovt utgitt i løpet av 2008. Fra samme selskap må man vel forvente at Hjertesvikt A/S sitt post mortem materialiserer seg.

I løpet av året skal endelig Jimbo Jones sitt debutalbum være klar. En tyvlyt på innspillingen avslører ett mer potent uttrykk enn deres CD EP ga inntrykk av. Kan virkelig bli ett av årets album.

Ronny Wærnes jobber med nytt solo album. Likeledes gjør NXP det. Sistnevntes album skal slippes 13 juni. Noen tittler er ikke offentligjort ennå. NXP og Sluk jobber også med ett minialbum som skal komme som en splitt utgivelse med NXP verket ”Et utvalg av bevegelser” som dobbel CD-R på Requiem Productions i løpet av våren 08.

Pink Dirt skal komme med ny singel.

Maja Ratkje sitt album for John Zorn på hans selskap Tzadik skal etter planen slippes i løpet av året. Ratkje ga nylig ut en CD-R på Ambolthue og skal skrive ferdig ett bestillingsverk som skal urframføres under Nordland MusikkFest Uke i august. Hun er festivalkomponist og skal selv opptre i forskjellige konstellasjoner samt at flere andre verk av Ratkje skal framføres. I tillegg skal Trinacria (Enslaved og Fe-mail) i følge Ballade, antagelig slippe et album i løpet av våren.

Magnus Eliassen har vært og skal flere ganger i studio. Det ryktes om ny plate i løpet av 2008.

Box kommer med sitt debutalbum på Rune Grammofon 14 jan. Samme selskap lover utgivelser med Skyphone, Scorch Trio og en oppdatert og utvidet utgave av boken ”Money Will Ruin Everything” med to CDer med ny og eksklusiv musikk.

Bjarte Malum aka Balle Malurt jobber med å få gjenutgitt det legendariske samlealbumet ”Ingenting for Norge”. Fra det er allerede Fader War gjenutgitt som bootleg 7”. I tillegg skal Bjarte legge seg i sælene for å få utgitt ett tribute album for The Aller Værste. Låter til det ligger allerede ute på MySpacene til Balle Malurt og Blaakraft.

Jazkamer kommer med albumet ”Art Breaker” i februar. Marhaug er fortsatt produktiv og flere album fra den kanten kan ventes i løpet av neste år.

White Lord Jesus melder at de er ferdig med å spille inn og mixe sitt nye album som skal komme i løpet av vinteren. På det medvirker bl.a. Prague Philharmonic Orchestra. WLJ har også skapt seg fan side på Facebook som du finner her.

Space o`hoi har vært i studio og lover en syv låters EP i løpet av 2008. Låten "Bob" ligger til lytting på deres MySpace allerede.

Animal Alpha sitt album "You Pay For The Whole Seat, But You´ll Only need The Edge" kommer 25. Januar. Mer om den utgivelsen her.