mandag, desember 10, 2007

Animal Alpha med ny plate og valgfri pris!


Animal Alpha og deres plateselskapet Racing Junior er vistnok først ute i verden med Reality-versjonen av Radioheads "Pay what you want". Mens Radiohead har penger og apparat til å legge platen ut for gratis nedlasting inkludert en oppfordring til å betale hva du vil for den, kommer nå altså Animal Alpha sitt album "You Pay For The Whole Seat, But You´ll Only need The Edge" med sin versjon.

Slik fungerer det i Alpha verden; Folk møter opp fredag 25. Januar, kl 14 - 18., sted kungjøres senere, og får kjøpe platen "ansikt til ansikt" med bandet. Bandet får da vite hva publikum mener om dem og de får vise bandet hva de mener platen er verdt! "Kanskje dette blir den ultimate testen på om det å gi ut musikken gratis faktisk gir økt omsetning." uttaler Claes Olsen hos plateselskapet Racing Junior. Han sier videre at "Vi skal gjøre alt for at publikum skal får musikken på best mulig måte, slik at man ikke kan klage på at kvaliteten ikke er bra nok osv... Vi vil ha både vanlig CD, bluetooth til mobilen, USB stick til å overføre til ipod, bærbar etc... Her skal det deales musikk av bra kvalitet!!"

Offisiell slippdato er forøvrig 28. januar 2008. To dager senere drar bandet ut på en større Norgesturne som vil bringe dem fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. For mer informasjon om konsertene se i lokalpressen eller på bandets www.

Linker av interesse; #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9